mandag d. 10. maj: i dag har vi kørt og kørt og kørt og kørt, indtil vi kom til der hvor vi er nu(: imens at vi kørte stoppede vi lige ved den første rigtige by i USA. den er ret spansk, og ret hyggelig. nu bor vi på et hotel som ligger ret tæt på stranden, så der tror jeg at vi skal ned senere(:

tirsdag d. 11. maj: i dag var vi i kennedy space center! og der var godt nok mange raketter, og en rumfærge. Vi købte sådan nogle biletter, hvor man blev kørt rundt i en bus i hele centeret, så man kunne se det hele. Det var ret spændene. der var også nogle danskere med på bussen, men de havde været på kennedy space center før. På vejen så vi en skildpadde om sad i vejkanten og spiste græs. Da vi var færdige med at køre med bussen blev vi sat af ved et sted hvor man kunne læse en masse og alle apollo rejserne til månen, og se en apollo raket. Da vi kom tilbage til der hvor vi startede, prøvede vi en shuttle launge experrience, hvor man mærkede hvordan det var når en rumfærge blev sendt afsted. vi så også en 3D film, om dem der gik på månen(: efter at vi havde været på kennedy space center, kørte vi ud til et sted hvor man kan se sø køer. det var godt nok fredelige og store, lige som rigtige køer.