Søndag d. 2. maj: Vi tog flyveren kl. 12.30, så vi skulle være ude i lufthavnen 3 timer før. Det var ret kedeligt. I flyveren havde vi hver et lille tv hvor man kunne se film, eller spille spil, så der var noget at bruge tiden til. Da vi landede 8 timer efter, tog vi en taxa hen på hotellet og pakkede lidt ud. Derefter tog vi hen i central park, og kiggede på base ball, og skov. Der var en del grupper som havde stillet op og danse, men de var altser ikke særlig gode.. det skal lige siges (skrives) at her er virkelig varmt, ca. 27 grader.

Mandag d. 3. maj: i dag var vi henne i federal reserve bank for at se guld reserverne. Inden vi kom helt ned og se dem, så vi en flm om hvordan de bliver vejet, og flyttet ved håndkraft. Der var virkelig mange guldbarer fra hele verden. Efter at vi havde været henne i banken, tog vi toget hen til ground zero,hvor de er igang med at bygge et kæmpe højhus, som skal være endnu større end WTC, og 2 vandfalds ting, der hvor de 2 tårne var. Så tog vi hen på et museum om hvad det var der skete den 11. september. Efter at vi havde været derhenne gik vi bare lidt rundt og kiggede butikker, og købte en masse ting. Så gik vi lige en lille tur på brooklyn brigde, og nu har jeg ret ondt i fødderne. Senere i aften skal vi spise kinesisk og op i empire state building. I dag er der lidt varmere end der var i går.

tirsdag d. 4. maj: i dag tog vi en færge som sejlede ud til liberty island og ellis island. så vi sejlede forbi frihedsgudinden, og ud til ellis island, som er der hvor en masse folk immigrerede til USA. Da vi kom tilbage til hotellet slappede vi lige lidt af inden vi tog ind til times square. på det tidspunkt var det mørkt, så det så ret sejt ud (: her er stadig varmt, men ikke varmere end igår.